Bedrijfsvitaliteit

Bedrijfs-vitaliteit

Fitte werknemers zijn belangrijker dan ooit!

Preventie van (langdurige) uitval van medewerkers is mogelijk door regelmatig bewegen.  Zo houd jij jouw personeel vitaal, vergroot je het werkplezier en de betrokkenheid van jouw medewerkers. Daarnaast zorgt regelmatig bewegen in een groep voor een prettige werksfeer en meer collegialiteit. Zo wordt de inzetbaarheid bevorderd en verhoog je de productiviteit van je medewerkers. Mijn totaalconcept sluit mooi aan op het stimuleren van de positieve gezondheid van jouw personeel zodat jij minder kosten maakt aan ziekteverzuim. Ik sta voor actief bewegen (wandelen, powerwalken of hardlopen) in de gezonde buitenlucht. Ook benieuwd hoe jouw werknemers fitter en energieker kunnen worden?
Ben jij met jouw bedrijf klaar voor een positieve cultuurverandering?
De voordelen op een rij:

Veerkrachtig, energiek en wendbaar

In deze snel evoluerende wereld is het cruciaal dat je als bedrijf veerkrachtig, energiek en wendbaar blijft. Bedrijfsvitaliteit is het kloppende hart van jouw organisatie. Het vormt de basis voor duurzaam succes. Jij wilt dus dat jouw werknemers fysiek, mentaal & emotioneel gezond zijn. Op die manier zorg je voor een positieve bedrijfscultuur, sterke teamsamenwerking en de mogelijkheid om snel te innoveren. Je creëert een omgeving waarin jouw medewerkers kunnen floreren zodat jouw bedrijf blijft groeien.
Investeer daarom in bedrijfsvitaliteit. Het heeft namelijk directe invloed op de prestaties van jouw bedrijf. Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn productiever, creatiever en beter in staat om uitdagingen het hoofd te bieden. Een vitaal bedrijf trekt bovendien talent aan en behoudt dit talent.
Dit levert jou een aanzienlijk concurrentievoordeel op.

Wil jij bedrijfsvitaliteit
bevorderen in jouw organisatie?

Als buitenfysiotherapeut voor bedrijven ben ik de juiste persoon om jouw en jouw medewerkers te coachen naar een positieve mind in een gezond lichaam. Ik start met een persoonlijke fitcheck, zodat duidelijk is hoe jouw lichaamssamenstelling is en wat jouw beweegpatronen zijn. Dit kan uitgebreid worden met een voedingsanalyse waarbij gekeken wordt wat jij wanneer eet en drinkt. Ik maak gebruik van een totaalconcept waarbij verschillende thema’s aan bod komen, zoals een goede ademhaling, gezonde voeding en het belang van bewegen in de buitenlucht. Gezamenlijk trainen we zodat jij lichamelijk & mentaal de beste versie van jezelf wordt. Natuurlijk houd ik rekening met verschillende niveaus om blessures te voorkomen.

Clinic/sportief bedrijfsuitje/teambuilding

Samen gaan we, bij voorkeur in de gezonde buitenlucht, voor minimaal 1,5 uur aan de slag. Ik besteed onder andere aandacht aan een goede ademhaling en de juiste (hard)looptechniek. Ook doen we kracht- en ontspanningsoefeningen die je overal toe kunt passen. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Buiten actief bezig zijn en samen plezier maken; het kan echt. Ontspanning tijdens inspanning.

Op maat gemaakt traject (groep/individueel)

Alle medewerkers krijgen een persoonlijke fitcheck om jouw lichaamssamenstelling en beweegpatronen in beeld te hebben. Dit kan uitgebreid worden met een voedingsanalyse waarbij gekeken wordt wat jij wanneer eet en drinkt.

Daarna start het traject voor minimaal 5 weken. Samen kijken we welke thema’s het meest geschikt zijn voor de groep. Een goede (hard)looptechniek, de juiste ademhaling, (de invloed van) gezonde voeding, (werk)houding, slaap, ontspanning, focus, een positieve mindset en veerkracht kunnen aan bod komen. Natuurlijk gaan we buiten bewegen, waarbij er rekening gehouden wordt met verschillende niveau’s. Ieder kan op zijn/haar eigen tempo meedoen. Om sportblessures en andere lichamelijke klachten te voorkomen is het belangrijk om onder andere ook krachtoefeningen te doen.

Dit traject kan ook individueel gevolgd worden. Bijvoorbeeld bij een complexe hulpvraag of tijdens een reïntegratietraject.