Slowrun

Wat is SlowRun?

SlowRun is een totaal concept. Het is speciaal voor vrouwen die graag (weer) willen gaan bewegen. Denk jij dat jij niet kunt (hard)lopen? Je bent niet de enige! Met jou heel veel andere vrouwen. Misschien omdat je lange tijd stil hebt gezeten, misschien omdat je (denkt dat je) niet sportief bent of misschien omdat je overgewicht hebt? Maar geloof mij: JIJ kunt dit!

Wil jij je ook graag fantastisch gaan voelen, zowel innerlijk als uiterlijk, en heb jij ook genoeg van je eigen excuses? Kom dan gezellig SlowRunnen in de gemeente Geertruidenberg en/of in de Loonse en Drunense duinen!

De voordelen op een rij:

SlowRun is voor iedereen


SlowRun is lopen vanuit een ontspannen basishouding door middel van een goede looptechniek. Bij SlowRun wordt gebruik gemaakt van de neusademhaling. Deze ademhaling zorgt ervoor dat je niet over je grenzen gaat en dat je de aandacht bij jezelf houdt. Je leert voelen hoe het écht met jou gaat en je leert ontdekken wat jíj nodig hebt. Samen met een groep vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben als jij: je fitter voelen, een positieve mindset, blij zijn met wie je bent en hoe je eruit ziet, met liefde voor jouw prachtige lijf zorgen én genieten van het sporten!

We doen het samen! Geen schaamte, geen prestatiedruk, laagdrempelig, maar vooral veel plezier. Héél veel plezier! We werken naar een haalbaar doel voor jou.

De les bestaat uit een warming-up, ontspanningsoefeningen (zoals mindfulness), lopen vanuit deze ontspannen houding, core stability oefeningen en een cooling down en dit allemaal in jouw eigen tempo.

De 10-weekse cursus

€149,-

Tijdens de 10-weekse cursus mag je alle looptijden lekker meelopen als je daar tijd voor en zin in hebt!
I.p.v. één keer per week, mag je dus ook 3x per week aansluiten. De cursus zelf bestaat uit elke week één les.

Techniek

Er is uitgebreid aandacht voor de juiste looptechniek, een goede ademhaling, goede én gezonde voeding en yoga. Ook komen oefeningen aan bod om te zorgen dat jij gaat ontspannen van je hoofd naar je hart tijdens het SlowRunnen en de rest van jouw 24 uur.
Daarnaast doen we kracht-oefeningen (onder andere core stability training) om blessures te voorkomen.

Inzicht

Je krijgt inzicht in jouw blokkades en patronen, de stem in jouw hoofd. Lopen is een metafoor voor het leven, discipline is gewoon goed onthouden wat jij écht graag wilt.

Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun.

De basis van de 10-weekse SlowRun cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen het plezier in bewegen (her)ontdekken. Blijf in je kracht, blijf zacht voor jezelf is de rode draad in de cursus.

Liefde voor jezelf

In de opbouwfase wordt de powerwalk-slowrun-powerwalk methode gebruikte. Dit betekent dat je snelwandelen (powerwalken) afwisselt met langzaam rennen (SlowRunnen). SlowRun is écht voor iedere vrouw van iedere leeftijd die vanuit haar hart en met veel liefde voor zichzelf (weer) wil gaan bewegen.

Je bent van harte welkom om het positieve effect van SlowRun te gaan ervaren, de opluchting en het pure plezier te voelen. Jij kunt dit!

Wil je na de SlowRun cursus door blijven SlowRunnen? Dat kan d.m.v. 10-rittenkaart of een kwartaalabonnement.