Over mij

Mijn missie bestaat eruit om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een positieve mind in een gezond lichaam. Ik weet als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, niet goed voor je lijf te zorgen & om jezelf hard voorbij te rennen. Ik gun jou oprecht dat je ervaart wat de invloed van bewegen in de buitenlucht in combinatie met goede voeding is op jouw fysieke en mentale gezondheid.

 

Carla van Klink

Van introverte algemeen fysiotherapeut naar expert in bewegen in de buitenlucht als enthousiaste SlowRun coach en duurzame buitenfysiotherapeut.

Wat een weg is dat geweest. Altijd maar binnen werken met kunstverlichting en weinig frisse lucht tot ik zelf burn-out raakte. In plaats van mijn passie om mensen te helpen werd ik zelf teruggefloten. Door het waardevolle traject dat ik gevolgd heb, heb ik geleerd om te kiezen wat voor mij fysiek en mentaal het beste is. Mijn lijf voeden in plaats van vullen én bewegen in de buitenlucht.

Wat mij uniek maakt is mijn ervaring als (sport)fysiotherapeute, mijn passie voor hardlopen, de levenservaring en de persoonlijke groei, oprechte interesse in de ander.

Wie ben ik? Mijn naam is Carla van Klink. Ik ben vrouw, partner van Rob en fitte & trotse mama van Lars en Mees. Mijn metabolische leeftijd is van 50+ naar 27 gegaan. De kalender zegt overigens dat ik 41 jaar ben.

Ik ben een echte Brabantse die in Sint-Oedenrode is geboren. Ik heb gestudeerd in Eindhoven, daarna in Breda gaan samenwonen en woon nu met mijn liefdevolle gezin in het mooie Raamsdonksveer. Rennen is altijd mijn passie geweest. Mijn eerste hardloopwedstrijdje als kleuter (scholierenloop) startte ik als laatste en eindigde ik toch vooraan. Nu zijn afstanden en tijd niet meer belangrijk voor mij. Iedere keer dat ik lekker in de buitenlucht in beweging ben geweest geeft mij weer een heerlijk en vrij gevoel. Ik geniet van wat ik onderweg zie, voel, hoor, ruik en ervaar. Verder lees ik graag. De laatste periode zijn het vooral boeken over persoonlijke ontwikkeling, zoals Master your mindset (leef je mooiste leven), De kracht van kwetsbaarheid, De fontein en Miracle Morning. Nu lees ik Het nieuwe ademen over het belang van een goede ademhaling op jouw gezondheid. 

Veel in de buitenlucht bewegen heeft mij in 2021 uit mijn burn-out geholpen. Daarnaast is goede en gezonde voeding ook een belangrijk onderdeel geweest in mijn herstel. Deze combinatie is nu samengekomen in Carla coacht.

Fun fact:

Waar familie en vrienden mij omschrijven als een doorzetter, motivator & rustig, verdwijnen al deze kenmerken als er een muis in huis is gesignaleerd. Ik gil midden in de nacht de buurt bij elkaar, vlucht het huis uit en eis dat er zo snel mogelijk goede horren zijn voor alle ramen en deuren die open kunnen. Gelukkig ben ik ze tijdens mijn werk in de buitenlucht nog niet tegen gekomen.

Tot snel!